Саем на книгата

Скопски саем


Вторник, 12 Април 10:00-20:00

Почнува Саемот на книгата!

Пред нас е најубавиот книжевен период – Саемот на книгата! И за ова издание подготвивме многу нови наслови и специјална понуди на целата продукција на ТРИ. И секако – на Саемот ќе имате можност да се сретнете со нашите автори, да бидете дел од промоциите на најновите книги, а и да го запознаете нашиот голем новитет!

Ве очекуваме од 12 до 18 април на влезот на првата саемска хала!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/531652677017056/


Stefi Bozinovska
Филипова Елена
Viktor Quiñones Zlatkov
Elena Stojanovska
Маргица Петровска
'Тамара Стојковска
Тодорка Лазова
Marija Stanojoska
Mimi Mira
Mirlinda Metallari
Dragana Mladenova
Nikolina Stajkowska
Marija Janusheva
Mar Jay
Миропа Бочварова
Nikolina Kostova
Magdalena Churilov
Desanka Stamkova
Јасмина Стојковић
Sara Kostadinova
Наталија Коцевска
Enisa Ejupi
Петрова Сара
Dimitrova Lea
Sinan Ismaili
Cvete Milevska
Мими Радевска
Блаженка М. Пејкова
Frosina Aleksovska
Danica Miladinova
Mamure Ramadani
Ana Panchevska
Симона Трпеска
Tamara Velickovik
Emiliya Markoski
Ana Stojkovska
Lidija Popovska
Viktory Nails
Avon Avon Macedonia
Mejrem Meli Osmani
Glorija Grozdanova
Angela Simonovska
Martin Sokolov
Ayan Iseni
Елена Стојановска
Daniela Koceva
Фросина Паскоска
Vlora Ramani
Jovanovska TeoDorra
Анѓела Бошковска

 

Слични настани:

Оставете коментар