★ ОРГАНИЗИРАМЕ ГОЛЕМА ПРВОАПРИЛСКА ЗАБАВА
(01.04.2017) (Почеток 21:30 до Утринските часови)★

❅❅❅ COTTO BAR - SATURDAY ❅❅❅

➨ Направете го вистинскиот избор и дојдете на најдобрата забава.

ღ ДОДЕЛУВАМЕ ДВЕ ГРАТИС ПАТУВАЊА (Cotto Bar & Balkan Fun') за најдобрите две маски патување во - (Paralia - Greece со вклучено три ноќевања + превоз).

#liveperformance & 3x DJ's
★ DJ Dark Darko Gjorgjeski - House & Hip-Hop & R'n'B & Latino (HITS')★
★ Во живо со Зибо ★
★ DJ Swabba - СРПСКИ ХИТОВИ ★
★ DJ Joco (AfterParty) ★

★ ★ HAPPY HOUR ★ ★ (21:30 - 22:30)
• 3 текили = 100 ден.

Промоција:
Флаша вотка (★ Smirnoff ★) - 1800 мкд + 4 редбула 2500 мкд.
Флаша вотка (★ Smirnoff ★) + литро сок 2000 мкд.
Флаша коњак (★ Badel ★) 1500 мкд. + 4 редбула - 2200 мкд.
Флаша (★ Stock ★) 2000 мкд.

• Сите алкохолни КОКТЕЛИ = 100 ден.

➨ Резервации и повеќе Информации:
✆ 078 228 756▐ ✔
✉ Facebook Inbox Kiko Karanfilov✔

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1736840936646115/


Kiko Karanfilov
Dusica Pavlovska
Антонио Трајковски
Joco Lazarevski
Ангела Глигорјадис
Иви Петрушевска.
Boni Najdevska
Daniela Kitanovska
Ma Ca
Викторија Трајковска
Tijana Aleksovska
Aleksandra Karanfilova
Kosara Trpkova
Теодора Николовска
Ристовска Сара
Теона Петрушевска.
Ристовски Драган
Samir Jahovic
Aleksandra Simić
Dare Mitkovski
Antovski Bobi
Глорија Трпчевска
Васев
Јована Спасовска
Анѓела Ѓошевска
Ангела Панчевска
Filip Gjorgjievski
Сандра Стојановска
Теа Ангелеска
Ylber Xhema
Ljubisa Markovic
Stefani Gjosevska
Darío Dimitrieski
Hristijan Jankov
Ф. Трпевска
Ванеса Давидовска
Anastasija Jordanova
Zafir Jovanov
Trajcevski Stefan
Ivana Mitovska
Нено Станоевски
Kalendzieva Marija
Antonio Gjorgjiev

 

Слични настани:

Оставете коментар