Почитувани,

Ротаракт Клуб Скопје, годинава го прославува својот 20-ти роденден.

По тој повод на ден 21.05.2016 (сабота) во Queens Hotel (Трговски центар Зебра) со почеток од 20:30 часот, организира роденденска хуманитарна забава.

Средствата кои ќе бидат собрани од настанот ќе бидат донирани во хуманитарни цели.

Донации:
Ротари и пријатели 1200 денари
Ротаракт и пријатели 600 денари

Ротаракт Клуб Скопје, Ве поканува на една убава дружба, и заедно да придонесеме кон развивање на хуманоста и да го направиме нашето општество поубаво место за живеење за сите нас.

Со почит,
Ротаракт Клуб Скопје

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/901874316606601/


Kalia Popovska
Dijana Karanik
Gorazd Ralev
Altandziev Djordji
Asja M. Hepburn
Marija Amski
Metodi Vangelov
Zoran Kuzmanov
Elena Jancheva
Igor Andreevski
Ivan Severov

 

Слични настани:

Оставете коментар