Сакате најлуд и најзабавен дочек на 2018? Друштво кое сака да се забавува, музика која ве освојува и не ви дозволува да седнете ни за миг. И кога ниту за храна и пијалоци немораш ни малку да се грижиш, а има се што сакаш?! Бидете наши гости и целосно уживајте. Ваше е да резервирате, наша обврска е музиката и многу храна и неограничени пијалоци. Просторот е голем но нема многу места, затоа резервирајте на време :), работиме на принцип прв јавен прв услужен! И остана да кажеме дека целото задоволство ќе ве чини 1500 денари. Телефонот за резервации е непроменет 071248181. Ќе уживаме и лудо ќе се забавуваме!!!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/243853939484164/


Bojan Velkovski
Maja Cvetanovska
Angella Angie Gerasimovska
Angela Mileva
Vilijam Milosevski
Dushan Gjurovikj
Aleksandar Acevski
Hristina Samardzieva Dodeva
Gjore Popovski
Maggi Dimkovska
Slavica Gulevska Trajkovska
Elena Kostova
Tamara Mihajlovska
Elena Pavlovska
Jasmina Dimitrieva

 

Слични настани:

Оставете коментар