NEW YEAR @Versus Bar

Versus Bar


Недела, 31 Декември 21:00-04:00

Заедно се смеевме,радувавме и забавувавме цела година,заедно ги паметиме најлудите журки во Версус,па затоа заедно да ја испратиме старата и да ја дочекаме новата 2018 година со една незаборавна и спектакуларна вечер.Дојдете безгрижни,спремни за забава и со насмевка на лицата,а за да така и остане за забавата ќе се погрижат :

DJ NJACE ( Serbia ) & DJ MARCO
Greatest Hits + Balkan Party

Карти во продажба во Версус:
600 ден. - Женски
800 ден. - Машки ( До 17-ти ДЕКЕМВРИ )
Потоа:
700ден. - Женски
900ден. - Машки ( До 31-ви ДЕКЕМВРИ )
НА ВЛЕЗ: 1000ден.
Во цената се вклучени шведска маса и НЕОГРАНИЧЕНИ пијалоци:
-Сокови
-Златен Даб
-Коњак
-Вињак
-Водка
-Пелинковац
-Џин
-Узо
-Шток
-Стоби Вино
-Текила


Информации и резервации:
071 316 331

**Резервации важат само со купени карти**

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/134450830606105/


Monika Nakovska
Silvija Velinova
Martina Paunovic
Antonio Abdulkarim
Кристијан Живковски
Емилија Трајковиќ
Антонио Трајковски
Cvetanovska Tea
Medica Spasovska
Stefan Spasić
Bisera Mitevska
Симона Додевска
Martina Spasovska
Martaa Paunovska
Lucky Lučiano
Александра Благоевска
Magdalena Krstevska
Кристијан Луковски
Daniel Dancho
Docevski Dario
SaRa CaCi Gjurewska
Минии С.
Драгана Павловска
Кристијан Стошевски
Андријана Спиревска
Stanimir Aleksic
Nikola Mitrovski
Elena Stojanova
Davor Dodevski
Ване Николоски
Filip Banevski
Симона Антић.
Nikola Mitkovski
Helo Kity Kity
Ante Pavlovski
Nenad Dimkovski
Дамјан Тасевски
Сунчица Додевска
Ангела Додевска
Maja Goran Zlatanovski
Filip Spasovski
Maja Lilik
Filip Ivanovski
Bube Savas Ataman Nikolov
Driton Demiri
Дарио Мишевски
Влатко Тодоровскии
Milan Atanasovski
Алексовска Андреа
Darko Boskovic

 

Слични настани:

Оставете коментар