Летото е за луди и незаборавни забави, а во август за таква забава ќе се погрижи популарната српска пејачка, Катарина Груиќ!
Карти во претпродажба во mktickets.mk по цена од 200денари.
Ваучер за висока маса од 3000денари

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/202525503774938/ 

Слични настани:

Оставете коментар