5-та мтб тура „Питијада-Велес 2018“

Veles


Недела, 21 Октомври 10:00-18:00

Во организација на ЗГ “Велес Бајкинг“-Велес , по ПЕТТИ пат се организира “5-та мтб тура „Питијада-Велес 2018“ “.
Стартот е пред бината на фестивалот,на ден 21.10.2018 (недела), со почеток во 10:00 (плоштад Сармаале).
ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ околку патеката, и дополнителните изненадувања , следете ги објавите на ЗГ Велес Бајкинг.
ВЕЛЕС Ве очекува!!!!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/404326590092433/ 

Слични настани:

Оставете коментар