Овој четврток имаме нова забава со Libero Band на Широк Сокак!
На задоволство на сите нас, Портал 2, Игучи, Ин и Симбол организираат уште незаборавни забави!

- Четврток, 16.08.2018 година од 22:00 часот - Libero Band, ве очекуваме!

Броеви за резервaции:
Портал 2: 071 245 995
Игучи: 071 218 377
Ин кафе: 071 279 152
Симбол: 075 337 788

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/2210081472614541/ 

Слични настани:

Оставете коментар