Оваа недела, цела ноќ ја посветуваме само на вас танчерите. Цела вечер Салса и Бачата и подиум само за вас, повелете да танцуваме додека нозе не држат!
CASA CUBANA e местото кoe за сега ја има НАЈДОБРАТА атмосфера за танцувањe, дојдете и уверете се!

Ве очекуваме...
Огранизирано од Tancov Klub Sonrisa и IDance Club

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/324881088079778/ 

Слични настани:

Оставете коментар