Ноќни забави едни од најдобрите во Дебар Маало * Клуб Сабвеј *

- Одлична музика, дружба и добар пијалок!

*4та година по ред организација на забави во Скопје #Karanfilov менаџмент.
---------------------------------------------------------------------------------------
• Вечерта ќе не забавуваат:
#DejaayZec (веќе докажан на нашите журки).
Нашиот резидент! #Nominal.

Со најпопуларните српско забавни, македонски и странски хитови цела вечер.
---------------------------------------------------------------------------------------
- Кога: 08.Септември.2018 г.
- Каде: Subway Afterwork Residence - Дебар Маало.
- Резервација? Задолжителна.
- Број за резервации: ✆078 228 756✆ - ✉Kiko Karanfilov.

- Влезница: 200 денари со вклучени 2 гратис пијачки.
-------------------------------------------------------------

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1670297719766584/ 

Слични настани:

Оставете коментар