Ве очекуваме на големото отворање на ноќен клуб ШКОРПИОН заедно со неповторливиот АЛЕН ХАСАНОВИЌ.
13 Октомври Сабота
Почеток: 23.55 h

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/339494200127615/ 

Слични настани:

Оставете коментар