Weekend Agenda @Club Heaven

Heaven Nightclub


Петок, 12 Октомври 23:55-04:55

ПЕТОК - Фантастичните Trinity Band ќе бидат заедно со нас за да ни овозможат уште еден прекрасен помин и одлична атмосфера.

САБОТА - Вечер исполнета со Хип-Хоп хитови и разигран амбиент со DJ Nasty како главен кривец кој секогаш ветува ведра и весела атмосфера.
Исто така за оваа сабота со една порачана текила добивате уште една гратис !
2 текили = 50мкд

Искористете ги и следните промоции:
1L Smirnoff + 4 води + 1 Red Bull = 2500мкд
1L Johnnie Walker Red Label + 4 води + 1 Red Bull = 3500мкд

Free entry !!

12 и 13 октомври со почеток во 00:00h - @ClubHeaven
Ве очекуваме !

Резервации и информации: 077 500 419 / 075 396 101

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/2194757810804827/ 

Слични настани:

Оставете коментар