ФАРМАЦЕВТСКА ЗАБАВА

Mr.Jack


Среда, 17 Октомври 21:00-05:00

Пост испитна фармацевтска забава во Mr. Jack.

Музика: Dj Eric Fox

Ексклузивни понуди од брендирани алкохолни производи:
2 текили 100 ден.
Коњак 100 ден.
Водка 100 ден.
Џин 100 ден.
Узо 100 ден.

After Party: Winter Club Avenue (со гратис влезници)

Резервации:
Stefan Trajceski
Emir Sulejman

Ве очекуваме

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/186184662307173/ 

Слични настани:

Оставете коментар