Anabela Funky G

Nightclub Scorpion Шкорпион


Петок, 19 Октомври 23:59-05:00

Овој петок, 19ти октомври, нов бум во Клуб Шкорпион
Неповторливата, една и единствена, Anabela Funky G.
Резервации: 071 624 252 и 070 223 853
Почеток: 00.00 h
Не пропуштајте ја новата отровно добра журка во градот!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/166242144324571/ 

Слични настани:

Оставете коментар