Cali Cafe CVIJA

Cali Café


Петок, 19 Октомври 21:30-00:30

Петок 19.10.2018 за прв пат во Велес ни гостува CVIJA единствено во Cali Café. Бидете дел од вистинското шоу.За прв пат во Велес промоција на Belvedere вотка и дегустација на најновата Belvedere вотка хостеси и многу други изненадувања.

Почеток 21:30 часот

Влез-200мкд

Резервации- 070/375-532 & 078/448-223

#teamcali

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/174956823407573/ 

Слични настани:

Оставете коментар