Weekend Agenda @Versus Bar

Versus Bar


Петок, 16 Ноември 21:00-01:00

Најдобрите забави во градот и овој викенд се кај нас!!

ПЕТОК 16.11.2018
Продолжуваме со незаборавните настапи на најпопуларните балкански ѕвезди,овој пат ви најавуваме спектакл што не се пропушта.
НИКОЛИЈА во ВерсусБар.
ПЕТОК 16.11.2018 е вечер резервиран за нејзините најпознати хитови како и за хитовите на целата балканска естрада.
Резервирајте си на време.Се гледаме!!
Влез: 250мкд
Старт: 21:00

САБОТА 17.11.2018
DJ MAC ( Best Hits & Balkan Party )
Старт: 21:00
Влез Слободен

Инфо и резервации:
071 370 398 Филип Симоновски
075 992 320 Симона Трајковска
078 670 337 Алек Бојковски

ВАШИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ ВАЖАТ НАЈДОЦНА ДО 22:00 !!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/742602856115957/ 

Слични настани:

Оставете коментар