Golemo Otvaranje ETERNiTY Zare Berber i 18+Bend

Eternity Bar


Сабота, 08 Декември 20:00-01:00

Бидете подготвени за големото отварање на новиот локал во населба Илинден .. ETERNITY ..
08.12.2018 Сабота со почеток од 22:00 часот ... Жаре Бербер и 18+бенд ќе се погрижат сите ние убаво да се забавуваме и уживаме. Се надеваме дека ќе внесеме малку живост во ноќниот живот .. Затоа ве покануваме сите да присустувате на овој голем ден за нас ,со тоа ќе ни дадете мотив за и понатаму да се трудиме да ви ги пружиме најдобрите забави во овој регион.

Резервации и информации :
071/ 38 37 39 Дарко
077/ 960 301 Стефан

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/315411065723222/ 

Слични настани:

Оставете коментар