Со нас сте повеќе од 3 години по ред, заедно ја креираме забавата, создаваме пријателства, и убави моменти. Блок кафе, вашето омилено место за уживање ве поканува да дојдете заедно да ја завршиме и оваа година со неверојатна дневна забава.
За новогодишната денска журка да биде одлична ќе се погрижат добро познатите AQUSTICO BAND!

Во понудата е вклучено:
1. Џeјмисон 0.7л+ 4xВода= 2500 ден.
2. Џони Вокер 1л+4xВода= 3000ден.
3. Џони Блек 0.7л+4xВода=3500ден.
4. Џек Даниелс1л+4xВода=4500ден.
5. Чивас 1л+4xВода=5000ден.

6. Џејмисон 0.7л+3xРед Бул+ 4xВода =3000ден.
7. Џони Вокер 1л+3xРед Бул+ 4xВода =3500ден.
8. Џони Блек 0.7л+3xРед Бул+ 4xВода =4000ден.
9. Џек Даниелс1л+3xРед Бул+ 4xВода =5000ден.
10. Чивас 1л+3xРед Бул+ 4xВода =5500ден.

11. Јегер 1л+4xВода+3xРед Бул= 3000ден.
12. Смирирноф 1л+4xВода+3xРед Бул=3000ден.
13. Шток 1л+4xВода+3xРед Бул=2700ден.

• Мезе даска=500 ден.

Почеток: 12:00 h
Информации и резервации:
• 078-909-913 – Блок кафе

Местата се ограничени, затоа резервирајте го вашето место навреме и приклучете се на најдобрата овгодишна дневна забава!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/205513790327685/ 

Слични настани:

Оставете коментар