CALI CAFE | ZORAN ILIEV | NOVA GODINA

Cali Café


Понеделни, 31 Декември 22:00-05:00

Почитувани Дами и Господа ,со огромна чест и задоволство Ве покануваме за прв пат во Cali Cafe заеднички да го одбележиме дочекот на најлудата вечер во годината!

Дочек на 2019та - во Cali Cafe заедно со најдобрите хитови во живо изведени од ЗОРАН ИЛИЕВ!

Загарантирана забава до раните утрински часови, вечер која долго ќе ја паметите! Дозволете ни да бидеме дел од првите мигови во Новата Година!

Со следниве пакети ги очекуваме Вашите резервации:

Шток 1 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 4 000 мкд

Смирноф 1 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 4250 мкд

Џин 1 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 4 000 мкд

Џејмисон 0,7 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 4 500 мкд

Џони Вокер 1 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 5 500мкд

Џек Даниелс 1 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 6 000 мкд

Белведере 0,7 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 7 500 мкд

Грејгус 0,7 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 7 500 мкд

Моет 0,7 л + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 8 000 мкд

Ваучер 2000 мкд + 4 карти + ладна даска + апетисани + десерт = 4 000 мкд

Cali Cafe
31.12.2018! -Ве очекуваме!

Резервации на тел: 070/375-532 & 078/448-223

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/318688055410589/ 

Слични настани:

Оставете коментар