Стара нова година на најпознатата магична улица Македонија во Square21.

Ве покануваме на најлудата забава за Стара Нова Година заедно да пееме во еден глас со Ненад Караоке Шоу и диџеј Боби - Караоке за цел град.

Новогодишната магија ја носиме во центарот на Скопје исполнета со убави луѓе и незаборавна забава.

СО СЕКОЈА РЕЗЕРВАЦИЈА СЛЕДУВА ЛАДНА ДАСКА ПО СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ОД 400 МКД.

ПРОМОТИВНО ЦЕЛА ВЕЧЕР:

Smirnoff 1L + Juice 1L = 2500 мкд
Jameson 0,7 L + Coca Cola 1,25L = 3000 мкд
JB 1L + Coca Cola 1,25L = 4000 мкд
Johnnie Walker 1L + Coca Cola 1,25L = 4000 мкд
Jack Daniels 0,7L + Coca Cola 1,25L = 4000 мкд
Jagermeister 0,7L = 3000 мкд

FotoStudio CityPlus задолжен за вашите фотографии.

Задолжителна резервација

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/384969425604747/ 

Слични настани:

Оставете коментар