Club Avangard
Работно Време

SUMMER CLUB

Повеќе

Kabare TUNEL
Работно Време

КАБАРЕ ТУНЕЛ е едно од најурбаните места во нашиот град, култно место за урбани луѓе.

Повеќе

Night Club Akropollis
Работно Време

http://www.youtube.com/NightClubAkropollis - YouTube Channel

Повеќе

Central Park Summer Club
Работно Време

Од Сабота Лето во Скопје! Конечно, Летна Сезона 4 во срцето на градот CENTRAL PARK

Повеќе

STOP bar
Работно Време

Lokacioni ish-Squer Bar

Повеќе