Club 54
Работно Време

Ноќниот живот во Велес се сели на летната тераса на „Club 54“! Локација: Градскиот парк, на местото на поранешниот клуб „Импакт“. Party is here!

Повеќе

Mr.Jack
Работно Време

Повеќе

Badu Bar
Работно Време

Од другата страна на градот what makes us smile? :)

Повеќе

Epicentar
Работно Време

Повеќе

Coffee & Bar Revolution
Работно Време

Revolution Caffe & Bar

Повеќе

Прва микро пивара во Македонија која произведува 15 видови пиво. Секој ден има жива музика и свирки.

Повеќе