ПРОМОТИВНО

300
0 денари

  • 1 настан
  • Објавување на нашата веб страна
  • Oбјавување на Facebook
Нарачај

VIP ПОЧЕТНА

2000
990 денари

  • 4 настани
  • Објавување на нашата веб страна
  • 2 пати почесто објавување на Facebook
  • 5 дена/настан
  • Прикажување на почетната страна
Нарачај

VIP ТОП

2000
990 денари

  • 1 настан
  • Објавување на нашата веб страна
  • 3 пати почесто објавување на Facebook
  • 5 дена максимум
  • Прикажување ГОРЕ на почетната страна
  • Платена Facebook реклама
Нарачај

ПРЕМИУМ

4000
1990 денари

  • 1 настан
  • Објавување на нашата веб страна
  • 3 пати почесто објавување на Facebook
  • 10 дена
  • Прикажување ГОРЕ на почетната страна
  • Професионален фотограф
  • Обработка и објавување на фотографиите
  • 2 Платени Facebook реклама (на настанот и на фотографиите)
  • Создавање Facebook настан преку нашата Facebook страна
  • Ваша насловна слика на нашиот Facebook*
  • Ограничена количина
Нарачај
Адреса:
Јане Сандански 67
локал 6
(Аеродром-позади Capitol Mall)
Телефон:

Телефон за маркетинг и администрација
( не за резервации )

02/60-91-885
072/25-78-99
Напомена: за сликање надвор од Скопје треба да се покријат и патните трошоци, промената на насловната FB зависи од достапноста.