║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║

★ ★ ★ Balkan Fan and Graffiti Highschool Party ★ ★ ★

__ ▂▂ ▃▃ HIP HOP & BALKAN MUSIC HIT'S ▃▃ ▂▂ __

Дали сте спреми за најдобрата забава која секаде во светот е најпосакувана? Highschool Party Skopje ви ја најавува Balkan Fan AND Graffiti Highschool Party / Club Cinema во соработка со најдобрата туристичка агенција за млади Balkan Fun Macedonia, која во петок ќе подели 10 ваучери од по 10 евра на секоја 20та купена карта, за нивните летни понуди вклучувајќи ги грчките острови Иос, Кавос, Закинтос, Скијатос како и Кушадаси, Сицилија и Шпанија(Лорет де Мар).
Менаџерскиот тим на Highschool Party Skopje ќе ви подели ★МАРКЕРИ★ во сите бои а ваше е само да си донесете ★МАИЧКИ★ на кој ќе си цртате графити и ќе ви останат како спомен од една забава што секогаш ќе ка памтите.

► Вратите за влез ги отвараме во 21:00 часот
► Голем хамер кој ќе биде поставен на влезот за цртање графити!
► Ние ќе ви дадеме маркери, вие само земете си маички

__ ▂▂ ▃▃ ▅▅ ▆▆ Dj Slinkster ▆▆ ▅▅ ▃▃ ▂▂ __
_ ▂▂ ▃▃ ▅ Dj Kristijan Kike Haralampiev ▅ ▃▃ ▂▂ _

►Влез 150Мкд, каде е вклучена и гратис конзумација.
►Влез без флаер/покана 200ден.

► За флаери и резервации обратете се на телефонскиот број:
072/ 544 - 744

║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║▌│║▌│█│║▌║││█║ 

Слични настани:

Оставете коментар