Нашиот ГОРАН ТЕМЕЛКОВСКИ боледува од тумор на мозокот и му е потребна нашата помош!

Го молиме секој оној кој е во можност да донира и да и да ја покаже својата хуманост со цел на ова момче да му се даде прилика да продолжи да ужива во моментите со своето семејство!

Телеком: 070 143 163
ВИП: 143 467 без префикс

Настанот ќе има симболична карта од 50 денари а вие со секоја платена карта ќе имате можност да му помогнете на Горан!

Промоции:
- Водка / Коњак 1500МКД
- Шток = 1750МКД
- Smirnof = 2000МКД
- Johnnie Walker RED RYE = 2300МКД
- Камикази = 200МКД
- Текила x3 = 100МКД
- Grey Goose / Moet = 4500МКД

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1857526744462250/


Simona Stojanova
Daniel Sidovski
Martin Markovski
Martin Sakirov
Филип Драскачев
Darko Nikolovski
Angela Anastasovska
Filip Knapikj
Хелена Андреевска
Bojan Simsarov
Doneva Martina
Боби Кочовски
Denis Monte Handanovic
Ивана Василевска
Vilarova Margareta
Стефани Митровска
Иле Тодоровски
Топалова Благица
Симона Николова
Maja Cvetanovska
Slavce Nusev
Svetlana Trajkovska
Stefani Tasik
Martina Hristova
Горан Малковски
Nikola Ristov
Elena Jakovleva
Nikola Dimov
Реј Хан
Tassin Maksudov
Dime Dimov
Роберт Стојанов
Ceceva Meri
Ванеса Давидовска
Борис Илиевски
Marija Nastova
Викторија Петровска
Здравко Перков
Dragana Nikolova
Goce Sekulovski
Petar Trpcev
Marija Nikolova
Николче Јовчевски
Antonio Stojkovski
Камелија Арсов
Даниел Панов
Emilija Nichovska
Dace Nasstovski
Jane Janev
Blagoj Pashoski

 

Слични настани:

Оставете коментар