Нова Година - JUICE BAR

Juice Bar


Недела, 31 Декември 12:00-05:00

- Како и секоја година, така и оваа JUICE BAR Ве кани на организиран дочек на новата 2018 година!
- Почнуваме од 12 часот со дневна журка, а задолжени за добрата забава ќе бидат DJ SWABBA & REPLAY BAND
- Вечерта стартуваме од 21 часот па се до раните утрински часови... DJ NICKY VELOX ќе биде со нас придружуван од ДУО МАРТИН & НИКОЛА ( LIVE BAND )
Цената на картата промотивно до 25.12 ќе биде 1.350 ден.
а потоа 1.600 денари и во неа е вклучено:
*** НЕОГРАНИЧЕНО ***
- Вода газирана/негазирана
- Газирани пијалоци
- Густи сокови
- Пиво
- Вино ( Бело/Црвено )
- Текила
- Водка
- Џин
- Коњак
- Шток
- Јегер
- Виски
- Коктели
(За секоја резервација следува ГРАТИС ладна даска)
Дополнителни цени на флаши ( Со резервација однапред )
- Johnnie Walker + 2 води и 2 Red Bull - 3.900 ден.
- JB + 2 води и 2 Red Bull - 3.900 ден,
- Jack Daniels + 2 води и 2 Red Bull - 5.500 ден.
- Smirnoff + 2 води и 2 Red Bull - 2.900 ден.
- Absolut + 2 води и 2 Red Bull - 3.500 ден.
- Александрија . Т'га (0.7L) - 900 ден,
РЕЗЕРВАЦИИ во Inbox на Juice Bar или на телефонскиот број 075/407-320

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/363323820804798/


Aleksandar Kekic
Robert Facellari
Ervin Abedin
Dina Ivanovska
Александар Илиески
Ристовски Драган
Mihaela Lalcevska
Pero Majstoro Majstoro
Мезе Бар Сопотско
Ardit Alena Arifi
Martin Simonovski
Brljanova Katarina
Maja Cvetanovska
Bojan Pandilov
Darko Petrovski
Agron Beqiri
Stefan Kinez Mitkovski
Алек Ангелковски
Гого Додевски
Dijon Shaini
Nikola Nikolovski
Мартин Иванов
Dalibor Kostadinovski
Marjan Ristovski
Драган Николовски
Dedo Mraz Skopje
Ane Ristovska
Caci Maci Love
Сара Д.
Robert Bert
Емилија Јанковска
Ivica Bogeski
Juli Xhili
Indira Rashiti
Filip Gjorgjievski
Martin Stef
Nyrnas Alderan Carisian
Leon Gjakovski
Jana Smilevska
Elena Gerasimovska
Andrej Todorovski
Јована Николова
С. Шкакаровиќ
Tahir Sinani
Ангела Велковска
Dusan Rodic
Alex Bri
Filip Stojanovski
Angela Vasilevska
Glauk Arifi

 

Слични настани:

Оставете коментар