НОВА ГОДИНА ВО ГАРСОН

ROCK BAR GARSON


Недела, 31 Декември 21:00-05:00

НОВА ГОДИНА ВО ГАРСОН!
Полека почнуваме да се подготвуваме за најлудата ноќ! Со купен билет добивате резервација со НЕОГРАНИЧЕНО ПИЕЊЕ и ГОЛЕМА ДАСКА СО МЕЗЕ!

DJ Charley ќе Ве забавува до утринските часови со одличен музички избор!

Повелете резервирајте на 072235215 или подигнете си билет од ГАРСОН!

БИЛЕТ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ НАЈДОЦНА ДО 27 ДЕКЕМВРИ!

Билетите се во ограничен број.

Се гледаме во ГАРСОН =)

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/1697262876970870/


Stefan Petrovski
Angela Piper
Maja Cvetanovska
Стефановска Леа
Simona Mitevska
Иван Џајков
Dejan Charley Trpkovski
Alessia Bauman
Lile Blaževska
Emma Krulick
Ilija Popovski
Caci Maci Love
Енџи Б.
Ивана Крстиќ
Marina Ilievska
Valentina Tina Dimitrova
Matej Georgievski
Anastasija Stojkovska
Jana Ilieva
Savica Tosovska
Ф. Наумовска
Angela Vasilevska
Vlado Gjurov
Ole Janevska
Bjanka Bjanka
Ana Vilarova
Stefani Gjosevska
Мартина Трајческа
Baki Imeri Bashkim
Xenia Mitkovska
Михаил Караколев
Blagoj Trajkovski
Бојчова Сара
Петар Илиев
Иван Димитриевски
Марија Вескова

 

Слични настани:

Оставете коментар