Новогодишни концерти на Foltin и Letecki Pekinezeri (Летечки Пекинезери) на 31.12.2017 во 22.00 часот во СТАНИЦА 26.

Влезниците во претпродажба по цена од 650 ден. се достапни во Coffee Factory - Дебар Маало, Coffee Factory - ул. Македонија, Che Cafe Bar, во сите продажни места на mktickets, како и онлајн на www.mktickets.mk, а ќе бидат достапни и на самиот влез на настанот по цена од 800 ден.

Резервации на сепариња и коњопои само со купување на пакет за резервација.
Повеќе информации и резервации на:
077517052
078410539

Да ја дочекаме 2018 како што доликува!!!

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/199458740622659/


Петар С. Војновиќ
Ivan Todorovski
Eva Lazarevska
Milos Milosevski
Keti Borisovska
Arlind Veseli
Ivan Djartovski
Blagoja Jovanoski
Angela Paneva
Sara Mitoska
Katerina Stojkova
Jelena Mijatovic
Лукаревска Марија
Jana Dimitrova
Boki Skot
Barbora Bednarikova
Ivana Denkovikj
Елисавета Булоска
Vlatko Delovski
Dejan Ristoski
Bojana Kochovska
Jasminka Shtrkova
Aleksandra Ivanovska
Vlad Hristov
Aleksandra Manevska
Laci Cice
Goran Stojanov
Ane Ristovska
Ana Bojarovska
Danaya Danaya
Darko Neskovski
Hristina Gjorgjievska
Лилјана Алексова
Енџи Б.
Стојановска Теа.
Viki Misic
Igor Ristovski
Angelina Sanya Alexandri
Kikiland Decoupage
Ивана Крстиќ
Filip Petersen
Sonja Murisic
Elena Angelicinoska
Sandra Minova
Marija Bozinovska
Филип Ц.
Jasmina Janeva
Boris Corevski
Ivana Brankovich
Simona Ristoska

 

Слични настани:

Оставете коментар