Ве покануваме на незаборавна новогодишна ноќ исполнета со прекрасни моменти. За музиката ќе бидат задолжени:
"Da Capo Band" заедно со Minela Bogdanovic !!!

Дојдете најлудата ноќ да ја прославиме заедно со прекрасна забава до раните утрински часови .......
Повелете ве Очекуваме на НОВА ГОДИНА ВО
"CAFFE BAR STEFANI"
Цена на влезница 1200 ден.
(Во цената се вклучени 200 ден пијалок и богата шведска маса)

Броеви за контакт :

►Даниел 076 - 699 250
►Горан 075 - 923 111

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/561691750829243/ 

Оставете коментар