СРЕДА СРЕЌЕН ДЕН ! ЕПИЦЕНТАР НА ЛЕТНИТЕ СЛУЧУВАЊА
ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ЛОКАЦИЈА
▶️ #CentralPark #PrivilegeClubПовелете на Традиционалните Студентски Забави во Среда и проверено најдоброто караоке шоу со Ненад & ДЈ Боби.


Дојдете насмеани, весели и среќни и сите заедно да пееме во еден глас.

СЕ ГЛЕДАМЕ СИТЕ ВО СРЕДА ВО ЦЕНТРАЛ ПАРК


INFO & RESERVATION:
✆ 070 302 198
✆ 078 710 951

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/297682957699947/ 

Слични настани:

Оставете коментар