Интересот за старт на забавите '18+' е огромен, да ве потсетиме што објавивме на оваа тема:

Диџеј Мио и младата девојка Диџеј Викторија (Vessential) во петок ќе бидат главна атракција во познатиот Club Subway во Дебар Маало, Скопје. Ке ја имаат таа чест да ја отворат новата сезона на забавите за 18+.

Скопјани едвај чекаат да започнат овие петочни забави зошто во Скопје веќе и нема каде да се оди.

#Каранфилов менаџмент.

- Забавата ќе почне во 21.30 часот.

- Влезница 200денари (со вклучени две пијачки).

Резервации на тел: 078/228-756✆

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/249286262395130/ 

Слични настани:

Оставете коментар