★ С А Б О Т А ★

➨ Журка за која поимот добар провод го достигнува својот максимум !!

* Dj Zec *Dj Freaky *Dj Nominal

Атмосферата и забавата се загарантирани.

➨ ОДЛИНИ ПРОМОЦИИ ЗА СЛАВЕЊЕ НА ВАШИОТ РОДЕНЕН ВО СКЛОП НА САМАТА ЖУРКА ★

→ Бројот на коњопои и сепариња е ограничен.
→ Може да се резервира во секое време.

★ Број за резервации:
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
✆ 078 228 756 ✆▐ Кико Каранфилов.

★ Инбокс резервации:
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/435037487020271/ 

Слични настани:

Оставете коментар