✪ Дојдете и започнете го и овој викендов на најдобар начин. За вашето расположение повторно ќе се погрижи Бендот Респекти!!! Млади дечки кои докажано знаат да ја загреат атмосферата и да Ви пружат незаборавна забава.

Од наша страна Ви нудиме спој од одличен aмбиент, веселa aтмосферa и вкуснa хрaнa зaлеaнa со aлкохол.

✪ За повеќе информации и резервации обратете се на:
☎ 070 217 630
☎ 075 339 588
☎ 070 302 198

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/2257754904467896/ 

Слични настани:

Оставете коментар