Продолжуваме и овој вторник со "Шизи" забавите кои го одбележаа и ова лето во Скопје. Shorty P и Irie Scratch се и овој пат позади грамофоните со многу hip-hop, r`n`b и funk музика, а тука се и пијачките кои се на 50%.

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/2123986824286857/ 

Слични настани:

Оставете коментар