По напорната година, на сите ни е потребна релаксација и добра забава. По тој повод, ги покануваме на предновогодишна забава и дружење сите банки и финансиски институции во Р.Македонија!

За прв пат оваа година, предновогодишната забава за банки и финансиски институции, организирана од bankarstvo.mk ќе се одржи на 12.12.2018 во The Loft.

Бидејќи заеднички можеме повеќе, Предновогодишна забава за Банки и Финансиски институции ќе има хуманитарен карактер.
На влезот ќе бидат поставени кутии за донации каде сите хумани симболично ќе придонесеме во најважната животна битка на Славица Тодоровска - Цаци!

Повеќе информации околу програм за забавата, наскоро.

⏰ Почеток: 21:30 часот
☎️ Контакт и резервации: borjann@bankarstvo.mk или 078 649 388

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/362389220973467/ 

Слични настани:

Оставете коментар