Со особено задоволство и чест ве покануваме на Незаборавен Дочек на Новата 2019та Година во Club Iridium 77 !

★ Ви ја ветуваме најубавата и највесела забава, за која ќе се сеќавате долго. Прославете ја новата година во еден од урбаните клубови, овој пат во новиот Club Iridium77 кој се наоѓа во строгиот центар на нашето Скопје.

➨ Kaпацитет на клубот: 500 гости.
➨ Локација: Кеј 13ти Ноември, Скопје

➨ НОВОГОДИШЕН МУЗИЧКИ РЕПЕРТОАР:
За атмосферата да биде на врвно ниво и забавата да биде повесела и незаборавна, ќе се погрижат:

• од 22:00ч. - ДЈ Боби- Урбани Комерцијални Хитови;
• од 23:00ч. - ∞ - БРАВО БЕНД;

➨ ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
••• Неограничено Пиење ✔
➢ Алкохолни пијалоци: Пиво (Златен Даб), Вино(црвено и бело), Коњак, Водка, Узо, Џин.
➢ Безалкохолни пијалоци: Газирани (Пепси, Миринда, 7ап) и Негазирани Сокови (Портокал, Боровница), Газирана вода.

••• Мала Закуска на Секоја Резервација ✔
➢ Ордевери составени од ладни Даски
➢ Апетисани

••• ИЗНЕНАДУВАЊЕ✔
••• Прскалки, жижици, конфети✔
••• Професионално Фотографирање✔
••• Професионално Обезбедување цела вечер✔
•••► + Бесплатен влез за втората вечер на забавата во кафе бар MYDAN (позади Универзална Сала)✔

••• ★★ ПО ПОЛНОЌ ЌЕ ДОДЕЛИМЕ ЗИМУВАЊЕ ЗА ДВАЈЦА ВО КОПАОНИК НА ЕДЕН ОД ПРИСУТНИТЕ ГОСТИ ★★

★ ЦЕНА НА КАРТИ:
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
➢ Картите се пуштени во продажба по ПРОМОТИВНА цена oд 1599мкд.

➨ Доколку сакате други пијалоци кои не се наведени во менито, се доплаќаат по цена од:
➢ Јohnny Walker 1L - 1699мкд.
➢ J&B 1L - 1699мкд.
➢ Jack Daniels 1L - 1999мкд.
➢ Jameson 0,7 - 1509мкд.
➢ Ciroq 0,7 - 2799мкд.
➢ Smirnoff 1L - 1299мкд.
➢ Greygoose 0,7 - 2799мкд.
➢ Moët & Chandon Champagne - 2899мкд.


► За повеќе Информации, Резервации на високи маси и Карти, обратете се кај менаџерите:
✆ 078 710 951
✆ 070 245 535
✉ Facebook inbox - ✎

Бидете дел од волшебната ноќ, дочекајте ја Новата 2019 Година во еден од поурбаните ноќни клубови во Скопје. ツ

► Поддржано од: Zabavuvaj Se MK , City Plus Foto и Iridium 77.

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/2209846159066634/ 

Слични настани:

Оставете коментар