♫♪ New Year Party - Caffe Astra ♫♪

Astra cafe


Понеделни, 31 Декември 21:30-05:30

★ Со огромно задоволство ве покануваме да дојдете во Caffe Astra каде заедно ќе ја испратиме старата а ќе ја дочекаме новата година

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/462283777631763/ 

Слични настани:

Оставете коментар