Среда 19ти Декември Student Club Pelagonija ви го претставува Dj Andon. Дојдете да се забавуваме со најпознатите комерцијални хитови.
Старт 22:00
Резервации: инбокс Student Club Pelagonija
Резервациите важат до 23ч

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/500219313719234/ 

Слични настани:

Оставете коментар