Предновогодишно загревање

The Gallery Café


Вторник, 31 Декември 21:13-21:13

Уште еднаш да прославиме и да се радуваме заедно за изминатите 364 дена, да се забавуваме и да се радуваме на новите средби и дружби во вашето омилено The Gallery Café

● Старт - 12:00ч
● Kрaj - ?

★ Гости: Амир, Фани и Ивица

Резервации во The Gallery Café и на 072/ 53 53 53 ✔

Да ве потсетиме, The Gallery Caffe како и секоја година на 01.01.2020 стартува со работа во 16:00 часот. 

Слични настани:

Оставете коментар