Libero Band - New Year Day Party

Brooklyn Lounge Bar - Skopje City Mall


Вторник, 31 Декември 21:17-21:17

Традицијата продолжува!!!
Денска новогодишна забава заедно со Либеро Бенд и оваа година!
"Brooklyn Lounge Bar" - 31.12.2019 - 13:00h

ПАКЕТИ:
* ABSOLUT 1l + 2 RedBull + 2 Rosa = 4000den.
* JAMESON 0.7 + 2 RedBull + 2 Rosa = 4000den.
*JACK DANIELS 1l + 2 RedBull + 2 Rosa = 6500den.
*GREY GOOSE 0.7l + 2 RedBull + 2 Rosa = 5500den.
*Stock 1l + 2RedBull + 2 Rosa = 4000den.
*Jägermeister + 2 RedBull + 2 Rosa = 4500den.
*Konjak 1l + 2RedBull + 2 Rosa = 3000den.

Резервации на тел: 075302081 

Слични настани:

Оставете коментар