Втора претстава на мјузиклот „Веселите девојки“ во Скопје
?Закажана е втора претстава на мјузиклот „Веселите девојки“ и тоа на 24-ти март во „Македонска филхармонија“, откако првата претстава на 23-ти се распродаде.
? Влезниците се веќе пуштени во продажба, а истите имате можност да ги купите преку продажната мрежа на www.kupikarta.com
, Розе Веро 2 и ЈК Травел во Бисер. 

Слични настани:

Оставете коментар