Martija Stanojkovic

Club Central Park


Сабота, 24 Февруари 12:00-04:00
200 ден.

Сабота 24.02 ви ја најавуваме талентираната и младата ✨MARTIJA STANOJKOVIC ✨ заедно со добропознатите Sigma Band

Ве очекуваме на одлична забава со многубројни хитови!

?Информации и резервации на 070289289
? Gradski Park
✅ диското е целосно покриено, затворено и загреано!
Се гледаме ? 

Слични настани:

Оставете коментар