Ivana Boom Nikolic

Club Central Park


Сабота, 10 Февруари 12:00-04:00
300 ден.

И повторно кај нас, во Сабота 10.02 ви ја најавуваме атрактивната
✨ IVANA BOOM NIKOLIC ✨ на проверено одлична забава!
Ве очекуваме на уште еден спектакуларен концертен настап!
Влезница 200ден
?Информации и резервации на 070289289
? Gradski Park
✅ диското е целосно покриено, затворено и загреано!
Се гледаме ? 

Слични настани:

Оставете коментар