DJ Lea

Club Central Park


Сабота, 17 Февруари 12:00-04:00
200 ден.

Сабота 17.02 ви ја најавуваме атрактивната и популарната DJ LEA од Србија со спектакуларен настап✨
Ве очекуваме на проверено одлична забава!
Влезница: 200 ден!
?Информации и резервации на 070289289
? Gradski Park
✅ диското е целосно покриено, затворено и загреано!
Се гледаме ? 

Слични настани:

Оставете коментар