Essie

Club Central Park


Сабота, 03 Февруари 11:30-04:00
200 ден.

Резидентот на Белградските HYPE, Сплав- Лето и Ласта, оваа Сабота за прв пат во Скопје!
✨ ESSIE ✨ ве очекува на нашиот подиум во Сабота 03.02 со почеток од 23:30ч!
Влезница 200ден.?Информации и резервации на 070289289
? Gradski Park
✅ диското е целосно покриено, затворено и загреано!
Се гледаме ? 

Слични настани:

Оставете коментар