►Овој петок (19.08.) ја започнуваме новата урбана приказна во градот.
После кратката пауза продолжуваме со работа и ќе волжиме максимални напори да правиме уште подобри журки во новиот одлично уреден ATK Premium Club, затоа во петок ве покануваме сите што сте присуствувале и секако оние што немале можност да дојдат на некоја од нашите забави во Стоби да присуствувате на ГОЛЕМОТО ОТВАРАЊЕ со старт од 21h.
►За незаборавна вечер ќе се погрижат моментално најдобрите и најперспективните браќата DuoZ, со најдобрите светски хитови зачинети во беспрекорна комбинација со најголемите македонски песни на сите времиња.
Забава полна со изненадувања и јака атмосфера (и малце пиротехника :) ).
► ★ Промоции на вечерта се:
- one & only Watermelonbowl по иста цена од 500 ден (Ibiza 2 Skopje )
- 2 x Watermelon Fishbowls + 12 Kamikazi Shots - 1200 ден.
- 2 x Watermelon Fishbowls + Smirnoff + сок - 3000 ден. ( за оние што сакаат целосно уживање).
► Резервациите се во ограничен број,затоа направете си план и како и секогаш резервирајте си во инбокс или на следните броеви:
■ 075 229 739 / 072 276 848 / 070 375 226
Official afterparty: Central Park Summer Club.
Со почит ATK Premium Club - Friday Nights .

Facebook настан: https://www.facebook.com/events/769944019774629/


Darko Petrovski
Атк Премиум Клуб
Vlad Borisov
Renata Racikevik
Mirjana Mimi
Nevena Pijovic
Eli Stolik
TeMi EM
Џоле Бундале.
Едно Дете
Denis Monte Handanovic
Ivan Todorovski
Andrea Matevski
Besar Azizi
Bojana Gjorgjieva
Boris Gicev
Gorazd Stojmirov
Ivana Mladenova
Iliev Oliver Oli
Bojan Pandilov
Renata Sokolovska
Stefan Srbinovski
Ejmen Celebiu
Jasmina Milchevska
Sandra B Stojmirova
Ana Panchevska
Zoran Stojanovski
Luka Dezulovic Jr.
Ane Sekerce Ristovska
Благојче Граждани
Беба Б.
Sara Velkovska
Gordana Janakievska
Stefani Gjosevska
Татјана Сотировиќ
Georg Saramandov
Магдалена Ѓурчевска
Виктор Трајков
Makso Ivanovski
Бојан Георгиевски
Pane Trajkov
Iva Savik
Teo Gerovski
Христијан В.
Miroslav Miro Petreski
Stefan Kara Jakimoski
Tea Pecevska
Marija Gulabovska
Gorast Dimiskovski
Vasko Eftimovski

 

Слични настани:

Оставете коментар