Party Bar Subway
Работно Време

Party Bar Subway: едно веќе познато, но сега поубаво, поблескаво и најурбано име доаѓа!

Повеќе

Street Bar
Работно Време

Повеќе

Night Club Clique
Работно Време

Повеќе

Coffee Club People
Работно Време

Повеќе

ROCK BAR GARSON
Работно Време

"ROCK BAR GARSON" се наоѓа во Центар карши Просветно Дело во близина на зимска Хавана. Викенд прогамата ни е исполнета со live свирки и DJ-и. Повелете!

Повеќе

Inbox café
Работно Време

The café bar that you can go to, relax and chill all day long.

Повеќе