Бамбоо БАР-Bamboo bar

Работно Време

Најдобри коктели,за секогo по нешто,голем избор на коктели,пријатна и опуштена атмосфера,најдобра услуга.Луди журки,одлична забава!


Слични настани:Оставете коментар